Praktijk
 

 

Praktijk
Ook als U het theoriecertificaat nog niet bezit, kunt U beginnen met de praktijk lessen. Een praktijkexamen kan namelijk zonder theoriecertificaat aangevraagd worden. Op de dag van het praktijkexamen zelf dient U echter wel in het bezit van het theoriecertificaat te zijn.
Praktijk Ex benodigheden:

  • Theorie uitslag staat in de computer bij examinator
  • Paspoort of ID
  • In het bezit van TTT uitslag meenemen.

 

Vanaf 16,5 jaar mag jeĀ  lessen
Met 17 jaar mag je praktijk examen doen.
Van 17 tot 18 jaar moet je onder begeleiding rijden b.v moeder,vader
Hiervoor heb je een begeleiding pas nodig.
Deze kun je aanvragen bij 2to Drive
Vanaf 18 jaar zelfstandig.

Intest-les

Na de intest-les wordt er in overleg bepaald welke pakket je het beste kan nemen
Mocht het zijn dat het gekozen aantal lessen nog niet voldoende zijn dan kunt U de cursus altijd nog aanvullen met extra rijlessen.

Opfriscursus

De opfriscursus is er speciaal voor diegenen die de laatste tijd weinig op de auto hebben gereden (maar uiteraard wel een rijbewijs hebben), en die hun kennis willen oppoetsen, alvorens weer regelmatig te gaan rijden. Ook is deze cursus geschikt voor mensen die bepaalde angsten willen overwinnen,
Zoals rijden op de snelweg, in tunnels, in de file of in druk stadsverkeer. U kunt dus zelf invulling geven aan de cursus!

De cursus wordt met u in samenspraak gepland, duur van de cursus is afhankelijk van uw ervaring en aandachtspunten. Aan het begin van de cursus neemt de instructeur met u de te behandelen onderdelen door, zodat deze uitgebreid geoefend kunnen worden.
Na afloop wordt alles met u besproken.

 
back